Ultraviolet (2006) Türkçe Dublaj/DVDRip


Tür: Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon
Yönetmen: Kurt Wimmer
Yapım: 2006, ABD
Süre: 88 dk.

Oyuncular
Milla Jovovich (Violet) , Cameron Bright (Six) , Nick Chinlund (Daxus)
William Fichtner (Garth) , Sebastien Andrieu (Nerva)
Ida Martin (Genç Violet) , Ricardo Mamood (Song jat Shariff)

Filmin Konusu

21. yüzyılın sonlarında insan ırkı, mutasyona uğramalarına yol açan bir virüsten etkilenmiştir. Virüsün etkiledikleri daha akıllı, daha hızlı hareket edebilen ve daha dayanıklı bir türe dönüşünce de, normal ve normal olmayanlar arasında bir egemenlik savaşı başlar. Tıpkı doğal seleksiyon gibi, güçlü olan güçsüzü yok edecektir.

Hükümet, 9 yaşında bir çocuk hakkında, insan ırkına karşı tehdit oluşturduğu için ölüm emri verir. Üstün ırktan Violet isimli bir kadın da, hiçbir suçu olmadığını düşündüğü çocukla beraber türlerin savaşının ortasında kalır.

Equilibrium’la tür sinemasına büyük bir sükseyle giriş yapan Kurt Wimmer’den, türün gözde güzellerinden Milla Jovovich’li beklemesi zor bir yapım daha.

http://rapidshare.com/files/43374176/Ultra.part1.rar
http://rapidshare.com/files/43377794/Ultra.part2.rar
http://rapidshare.com/files/43381658/Ultra.part3.rar
http://rapidshare.com/files/43385856/Ultra.part4.rar
http://rapidshare.com/files/43390046/Ultra.part5.rar
http://rapidshare.com/files/43394412/Ultra.part6.rar
http://rapidshare.com/files/43398838/Ultra.part7.rar
http://rapidshare.com/files/43399274/Ultra.part8.rar

Sifresizdir...

0 yorum:

Yasal Uyarı!

Yasal Uyarı!.. Bu site paylaşılan dosyaları icerisinde barındırmamaktadır,dosyalar farkli kaynaklardan derlenip paylasilmaktadir ve sorumluluklari tamamen kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda paylasımlar derhal sitemizden kaldırılacaktır.Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanılması karşışında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu degildir.Siteye giren herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.Lütfen beğendiginiz ürünleri satın alınız…
Film izle, Dizi izle, Online izle, Filmler izle, online film izle, Full Film izle, film seyret, dizi seyret, film indir, sinema izle, vizyondakiler, kurtlar vadisi pusu, diziler, türk sineması, vizyondakiler, vizyondakileri izle, korku filmleri, geri