Akrep Kral 2: Savaşçının Yükselişi (The Scorpion King 2 - Rise Of A Warrior) 2008 Türkçe Dublaj/DVDRip


Tür : Aksiyon / Fantastik / Macera
Yönetmen : Russell Mulcahy
Yapım : 2008, ABD
Süre : 104 dk.

Oyuncular
Jeremy Crutchley, Andreas Wisniewski, Sean Higgs
Warrick Grier, Tom Wu, Randy Couture, Michael Copon
Karen Shenaz David, Chase Agulhas

Filmin Konusu
Genç Mathayus, kralın elleriyle babasını öldürmesine şahit olunca, intikam arzusu, onu eski dünyanın en korkulan savaşçısı yapar. Mathayus intikam hırsına kapılarak Akrep Kral olma yolculuğuna çıkar.

Bir Not
En son Amerikan Güreş Şampiyonu Randy Couture'u Mathayus'un ezeli düşmanı kötü kral Sargon rolünde izlediğimiz filmde genç bir yetenek Michael Copon'u da Akrep Kral'ın gençliği olarak izliyoruz.

Meşhur Highlander filminin yönetmeni Russel Mulcahy, kalbinizi durduracak aksiyon sahneleri ve görsel efektlerle dolu, muhteşem bir epik macera şöleniyle karşınızda.

0 yorum:

Yasal Uyarı!

Yasal Uyarı!.. Bu site paylaşılan dosyaları icerisinde barındırmamaktadır,dosyalar farkli kaynaklardan derlenip paylasilmaktadir ve sorumluluklari tamamen kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda paylasımlar derhal sitemizden kaldırılacaktır.Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanılması karşışında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu degildir.Siteye giren herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.Lütfen beğendiginiz ürünleri satın alınız…
Film izle, Dizi izle, Online izle, Filmler izle, online film izle, Full Film izle, film seyret, dizi seyret, film indir, sinema izle, vizyondakiler, kurtlar vadisi pusu, diziler, türk sineması, vizyondakiler, vizyondakileri izle, korku filmleri, geri