Son Dilek (One Last Thing...) 2005 Türkçe Dublaj/DVDRip


Tür : Komedi / Dram
Yönetmen : Alex Steyermark
Yapım : 2005, ABD
Süre : 92 dk.

Oyuncular
Michael Angarano, Cynthia Nixon, Sunny Mabrey
Matt Bush, Gideon Glick, Gina Gershon, Nelust Wyclef Jean

Filmin Konusu
Son Dilek, 16 yaşında ölümcül bir kanser türüne yakalanmış gencin son arzusunu yerine getirme çabasının hikayesini anlatıyor.

Dylan Jameson (Angarano) hayatının yakında noktalanacağını bilerek kalan zamanında mümkün olduğunca hızlı yaşamaya çalışmaktadır. Bir yardım organizasyonu olan 'Dilek Fonu', Dylan'a en sevdiği futbol oyuncusu Jason O'Malley ile balık tutma imkanı sağlamıştır.

Bu Dylan'ın ilk arzusudur. Fakat daha sonra bir televizyon programında Dylan asıl arzusunun bir model ve bir seks sembolü olan Nikki Sinclair (Sunny Mabrey) ile birlikte olmak istediğini açıklar.

0 yorum:

Yasal Uyarı!

Yasal Uyarı!.. Bu site paylaşılan dosyaları icerisinde barındırmamaktadır,dosyalar farkli kaynaklardan derlenip paylasilmaktadir ve sorumluluklari tamamen kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda paylasımlar derhal sitemizden kaldırılacaktır.Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanılması karşışında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu degildir.Siteye giren herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.Lütfen beğendiginiz ürünleri satın alınız…
Film izle, Dizi izle, Online izle, Filmler izle, online film izle, Full Film izle, film seyret, dizi seyret, film indir, sinema izle, vizyondakiler, kurtlar vadisi pusu, diziler, türk sineması, vizyondakiler, vizyondakileri izle, korku filmleri, geri